Saturday, 16 April 2011

BAKAT-BAKAT BARU DIPERLUKAN PENCARIAN TALENT 2014 & 2015 PELAKON DRAMA TV, FILEM, PENGACARA TV & MODEL IKLAN TVC....


Salam,

d'IMAGE2u.com (Talent Agency) ditubuhkan sejak 25 Jan 2010 lagi sehingga sekarang 2014 adalah platform bagi membolehkan talent untuk mendapat tawaran berlakon, menyanyi, menari, modeling, pengacara TV dan lain-lain. Seperti ujibakat terbuka (OPEN CASTING) yang dikehendaki oleh pihak penerbitan/pengarah Drama TV, Filem, TVC, Production House dan Agensi yang memerlukan muka-muka baru serta bakat-bakat baru...

Marilah memeriahkan industri seni tanah air dengan bakat anda miliki. selamat maju jaya....

BAKAT-BAKAT BARU DIPERLUKAN!!!
PENCARIAN TALENT 2014 & 2015 PELAKON DRAMA TV, FILEM, PENGACARA TV & MODEL IKLAN TVC.

“Biar pihak kami akan bantu anda untuk terus bersinar di persada seni tanah air"

PERHATIAN!!

Untuk mendapat job yang di post di wall Facebook Fan Page d'IMAGE2u.com (Talent Agency) anda hendaklah mendaftar menjadi ahli terlebih dahulu.

Sila ikuti syarat-syarat seperti dibawah ini:-

KEAHLIAN d'IMAGE2u.com (Talent Agency)
Kelebihan menjadi ahli terbuka kepada warganegara Malaysia, Singapore & Brunei :
1. Yuran keahlian warganegara Malaysia : RM100.00 setahun & warganegara Singapore & Brunei : RM150.00 setahun (duit proses membuat Portfolio anda yg akan di hantar ke penerbit/pengarah Drama TV, Filem, TVC & Production House).
2. Terbuka kepada Bayi, Kanak-kanak, Dewasa & Orang Tua (Lelaki/Wanita).
3. Pihak kami akan mengambil gambar anda dan akan menampilkan (memasarkan) bakat anda kepada pusat-pusat penerbitan Drama TV, Filem, TVC & Production House sepanjang tahun 2014 selama setahun.
4. Pihak kami menyediakan Portfolio anda yg Professional.
5. Sila hantarkan Profile butiran diri seperti berikut :-

Name :
Nationality :
Age :
D.O.B :
Race :
Location :
Email Address :
Contact No :
Occupation :
Spoken Language :
Height-bare foot (cm) :
Weight (kg) :
Chest (inc,cup) :
Waist (inc) :
Hips (inc) :
Shirt size :
Shoe size :
Eye Colour :
Hair Colour :
Hair Length :
Related Working Experience(s):

Beserta 3 keping gambar terbaru close up muka, gambar separuh badan dan gambar full (tak nak pic pakai spek hitam, gambar selfie, pic yg di edit). Setiap gambar yg penting mesti lah terang dan jelas kemudian hantar ke email: dimage2u_info@yahoo.com atau WhatsApp 012-214 2676 ddfazreen.
6. Sila layari: http://dimage2u.blogspot.com/
 

CARA PEMBAYARAN YURAN PENDAFTARAN KEAHLIAN
No. Akaun MAYBANK 112204235507
FAZREEN AZRIN SHAH ABDULLAH

Selepas membuat pembayaran Bankin sila call atau WhatsApp 012-214 2676 ddfazreen.

 
PERHATIAN!!
 

*untuk anda yg berminat sahaja boleh join menjadi ahli dan pihak kami tidak ada paksaan.

*pihak kami akan menjadi PA/MANAGER anda mencari job berlakon Drama TV, Filem, Pengacara TV, Model Iklan TVC untuk anda selama setahun.

*duit yuran pendaftaran keahlian tidak akan dikembalikan (duit proses membuat Portfolio anda yg akan di hantar ke penerbit/pengarah Drama TV, Filem, TVC & Production House).

*anda yg menjelaskan yuran pendaftaran keahlian sahaja yg perlu email atau WhatsApp profile dan gambar.

*sms, inbox, email & WhatsApp tidak akan di layan untuk pertanyaan yg tidak berkenaan kerana semua sudah pihak kami terangkan diatas secara terperinci.

*untuk pertanyaan lanjut sila call 012-214 2676 ddfazreen.
 

Sekian, Terima Kasih.
ddfazreen



31 comments:

  1. hi . saya nak tnye , pembayaran dibuat selepas atau sebelum ujibakat ? TERIMA KASIH :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila layari: http://dimage2u.blogspot.com/

      Delete
  2. klu kanak kanak tu drjh bpe ehh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila layari: http://dimage2u.blogspot.com/

      Delete
  3. Replies
    1. Sila layari: http://dimage2u.blogspot.com/

      Delete
  4. Sy berminat. Blh taw ofis di mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila layari: http://dimage2u.blogspot.com/

      Delete
  5. Utk kanak2 umr 5 thn blh aoply ke? Blh saya tau ofis dimana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila layari: http://dimage2u.blogspot.com/

      Delete
  6. Replies
    1. Sila layari: http://dimage2u.blogspot.com/

      Delete
  7. Replies
    1. Sila layari: http://dimage2u.blogspot.com/

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila layari: http://dimage2u.blogspot.com/

      Delete
  9. Replies
    1. Sila layari: http://dimage2u.blogspot.com/

      Delete
  10. Replies
    1. Sila layari: http://dimage2u.blogspot.com/

      Delete
  11. Hi admin!!! Boleh email kan kepada saye info untuk penbayaran yuran PENCARIAN TALENT nie, saye betol2 berminat tolong email kan kepada saya mamadcute34@gmail.com TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila layari: http://dimage2u.blogspot.com/

      Delete
  12. boleh saya tahu dimana office tersebut??
    kerana saya berada di kelantan saya bimbang office tersebut jauh dr tmpt sy tinggal.. dan sy juga berminat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila layari: http://dimage2u.blogspot.com/

      Delete
  13. Replies
    1. Sila layari: http://dimage2u.blogspot.com/

      Delete
  14. my biodata nak hntar ke mana . sya nk hantar ni . and then sya nak bayar duit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila layari: http://dimage2u.blogspot.com/

      Delete
  15. eherm kalau saya nak masuk berlakon boleh tak heheheh

    ReplyDelete
  16. Sila layari: http://dimage2u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. saya berminat sangat sangat :)

    ReplyDelete